ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(25-12-2019)

 

Δυστυχώς η κατάσταση δεν διορθώνεται στο Β’ Κοιμητήριο Αγίου Λαζάρου τού Δήμου Κατερίνης με τά ελληνικά δεδομένα!

«Βροχή» οι καταγγελίες στην Pieria.tv!

Τόσο οι εργολάβοι που κατασκευάζουν μάρμαρα σε τάφους όσο και οι συγγενείς των αποθανόντων με τά στεφάνια και άλλα σκουπίδια, γίνονται αιτία να καταντήσει το Κοιμητήριο ένας απέραντος σκουπιδότοπος.

Ότι περισσεύει -ώς συνήθως- από τις εργασίες των εργολάβων αλλά και αποξηραμένα στεφάνια και άλλα άχρηστα πλέον αντικείμενα, τα πετούν στο συγκεκριμένο σημείο τού Κοιμητηρίου με συνέπεια την συσσώρευση των μπάζων και σκουπιδιών που καταλήγει σε αυτή την εικόνα τού φωτορεπορτάζ.

Σε ρεπορτάζ μου για το ίδιο θέμα, στις 7 Ιανουαρίου 2018, επί δημαρχίας Σάββα Χιονίδη (τώρα βουλευτής Πιερίας ΝΔ), όπου η κατάσταση ήταν το ίδιο αποκρουστική (δείτε ΕΔΩ), ευδόκησε ο δήμαρχος να αποκαταστήσει τον σκουπιδότοπο μετά το ρεπορτάζ μου και έστειλε το συνεργείο καθαρισμού και μάζεψε τα μπάζα ενώ τοποθέτησε και μεγάλα Bins για να πετούν εκεί τά άχρηστα οι επισκέπτες (δείτε ΕΔΩ).

Για κάποιο όμως λόγω, αυτά τά Bins δεν υπάρχουν πλέον εκεί με αποτέλεσμα κάθε σκουπίδι να είναι πεταμένο κάτω.

Υπενθυμίζω τις τότε δηλώσεις τού Γιώργου Κυριακίδη όπου ώς αντιπολίτευση και δημοτικός σύμβουλος τού Δήμου Κατερίνης, σε ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ στις 11-4-2018 ρωτούσε τον τότε δήμαρχο Σάββα Χιονίδη μεταξύ άλλων και τά εξής: «Τους τελευταίους μήνες ήμαστε όλοι μάρτυρες της απίστευτης κατάστασης που επικρατεί στο Β’ Κοιμητήριο (Αγ. Λαζάρου) της πόλης μας… Σκουπίδια πεταμένα παντού, παρατημένες οι εγκαταστάσεις και…» (δείτε ΕΔΩ).

Αρχείο από την κατάσταση που επικρατούσε το 2018…

… και καθαρίστηκε τότε από τον Δήμο Κατερίνης.

Τώρα που ο κύριος Κυριακίδης είναι αντιδήμαρχος με δήμαρχο τον Κώστα Κουκοδήμο, θα πάρει θέση για το χάλι αυτό στο Κοιμητήριο τού Αγίου Λαζάρου, που είναι ακριβώς το ίδιο όπως τότε επί Σάββα Χιονίδη, για να δοθεί ένα τέλος τοποθετώντας μεγάλους κάδους σκουπιδιών ή και τά γνωστά Bins, ή θα σιωπήσει;

Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει ευαισθησία στην νέα Δημοτική Αρχή Κατερίνης και να απομακρύνουν διαπαντός τον σκουπιδότοπο από το Κοιμητήριο, τόσο για τον διάκοσμο τού χώρου όσο και για λόγους υγείας.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο