Μετά τον «Θρακικό Γανόχωρας» και για τους «Νοσταλγούς της Παράδοσης» ανεπιθύμητοι οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(28/06/2018)

 

Αρχής γενομένης από τον Μορφωτικό Σύλλογο «ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ», όπου με επίσημη ανακοίνωση του έκρινε ανεπιθύμητους στις εκδηλώσεις τους τούς βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας και όσους συνέβαλλαν στην σύναψη συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων, έρχεται και δεύτερη ανακοίνωση από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κατερίνης «Νοσταλγοί της Παράδοσης» κηρύσσοντας ανεπιθύμητους τούς βουλευτές και κάθε εκπρόσωπο φορέα ή οργανισμό που τάχθηκαν υπέρ τής συμφωνίας.

Η ανακοίνωση τους έχει ώς εξής:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ του Μ.Π. Συλλόγου “Νοσταλγοί της Παράδοσης” καταδικάζοντας και αυτό με τη σειρά του ακόμα μια φορά τη σύναψη συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων, με ομόφωνη απόφασή του κηρύσσει ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΥΣ από τις εκδηλώσεις του όσους Βουλευτές του Νομού Πιερίας συμφώνησαν, συναποδέχτηκαν, και επέτρεψαν αδιαμαρτύρητα την Κυβέρνηση να προχωρήσει σ αυτήν την ΕΘΝΙΚΉ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε εκπρόσωπο φορέα, οργανισμού τοπικό ή μη που τάχθηκε ή εκφράστηκε θετικά σ’ αυτήν την συμφωνία.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος Πηνελόπη Παπανάκου και το Δ.Σ.

 

Η Χιονοστιβάδα πήρε πλέον τον κατήφορο για τους βουλευτές και δεν σταματάει…!


Ο κ. Αστέριος Καστόρης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε μεταξύ άλλων, υπονοώντας ότι:

«όσοι δεν συμφωνούν με την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, προσπαθούν να αλώσουν το μυαλό και την ψυχή μας, οδηγώντας μας πίσω, σε εποχές σκοταδισμού, μίσους και μισαλλοδοξίας».

Όσο για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους τού Νομού μας, έγραψε το εξής τραγικό:

«Ας μην ανησυχούν λοιπόν οι Πολιτιστικοί μας Σύλλογοι, οι θεματοφύλακες (όπως χαρακτηρίζονται) της ιστορίας, της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας. Με τη συμφωνία διαφυλάσσονται όλα. Η ιστορία μας δεν κινδυνεύει πλέον από τους γείτονες».

Δηλαδή, για τον κύριο Καστόρη, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ΔΕΝ είναι αλλά αυτοχαρακτηρίζονται ως «θεματοφύλακες της ιστορίας, της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας».

Συγχαρητήρια κύριε Καστόρη τού Σύριζα Πιερίας, γι’ αυτό θα κάνετε μαύρα μάτια όλοι εσείς να πατήσετε το πόδι σας σε εκδηλώσεις τέτοιων συλλόγων.

 

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο