ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΖΑΛΑ – ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ και στον Παύλο Τσίμα αποκάλεσε τα Σκόπια… «Μακεδονία»!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα Πάνος Καμμένος, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Οικονομίδη για την διαδικτυακή τηλεόραση sporeas.tv δήλωσε ότι το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι αδιαπραγμάτευτο για τους ΑΝΕΛ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (3).

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (4).Ο Πάνος Καμμένος κρατώντας σταθερά την αδιαπραγμάτευτη θέση του στο όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ζήτησε με ανάρτησή του στο Twitter την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (5).Movie_SnapshotΤα ξημερώματα της Τετάρτης (16/3/2016) ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, λέγοντας:

«Ζητώ συγγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος μου, κατά τη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη στάση μου και στις πεποιθήσεις μου για το εθνικό θέμα της ΠΓΔΜ».

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment