«ΚΟΤΕΣ» ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(28-07-2019)

 

Η επιτυχία ενός δημοσιογράφου είναι το ρεπορτάζ του να ταράζει λιμνάζοντα νερά.

Η υπόθεση με τα ανεξέλεγκτα πρόστιμα από τον Δήμο Κατερίνης για κλήσεις παράνομης στάθμευσης πολιτών πρίν από 20 και 25 χρόνια, όπου ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομίδης και η www.Pieria.tv ανέδειξαν και συνεχίζουν να αναδεικνύουν λόγω καταγγελιών από τους αποδέκτες προστίμων, άνοιξε καθώς φαίνεται τον ασκό τού Αιόλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Κάποιοι με τηλεφωνήματα προειδοποιούν και απειλούν με μηνύσεις να μην συνεχιστεί η κοινοποίηση των ρεπορτάζ μου από τρίτους ενώ σε άλλη περίπτωση υπήρξε και έμμεση τηλεφωνική απειλή σε δημότη που καταγγέλλει στην Pieria.tv την τακτική τού Δήμου με τά πρόστιμα αυτά και μάλιστα σε ανθρώπους που δεν είχαν καν αυτοκίνητο στις αναγραφόμενες ημερομηνίες των παράνομων σταθμεύσεων.

Πληροφορήθηκα μάλιστα, ότι, για τις αποκαλύψεις μου αυτές στα ρεπορτάζ μου, τηλεφωνώντας σε συνάδελφο με αποκάλεσαν και ψυχασθενή, ότι δηλαδή έχω ψυχολογικά προβλήματα και κάνω τέτοια ρεπορτάζ. Όταν γράφω όμως επαίνους και δημοσιεύω Δελτία Τύπου τού Δήμου τότε είμαι στα καλά μου και νηφάλιος!!! Το ευτράπελο δε, είναι ότι κανείς από τον Δήμο ή εκτός αυτού δεν τολμά να μου τηλεφωνήσει ευθέως και να μου ζητήσει τον λόγο ή να διαψεύσει τα ρεπορτάζ μου (πως θα μπορούσε άλλωστε), απεναντίας τηλεφωνούν σε άλλους που αναδημοσιεύουν την εργασία μου και απειλούν για να σιωπήσει η υπόθεση και να μήν δοθεί συνέχεια.

Κύριοι, «κότες θρασύδειλες», το τηλέφωνο μου είναι γνωστό και αναγράφεται δημόσια στην Ιστοσελίδα μου.

Εάν μπορείτε να διαψεύσετε αυτά που γράφω, διότι ανθρωπίνως μπορεί και να σφάλλω, ευχαρίστως να ζητήσω συγγνώμη, να κάνω επανόρθωση και να σας φιλοξενήσω, εάν όμως δεν μπορείτε και δεν μπορείτε, εφόσον με αποδεικτικά στοιχεία πάντοτε γράφω, τότε κλειστείτε στο καβούκι σας και, ή τακτοποιείστε την αδικία των προστίμων σε όσους δεν παρανόμησαν, ή περιμένετε οσονούπω και άλλα «μαντάτα» με την πανελλαδική δημοσιότητα που ετοιμάζουμε για τον Δήμο Κατερίνης, εφόσον ενώ «ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάϊδαρος» κατάντησε να “μαστιγώνει” και τους ίδιους τούς πολίτες που δεν ευθύνονται για τίποτα. Έτσι φυσικά δεν γεμίζουν τά άδεια ταμεία και με την νέα Δημοτική αρχή θα αναγκαστείτε να δώσετε λόγο για το πού πήγαν τα τόσα εκατομμύρια τών ταμείων.

Πέραν τούτου, επειδή από κάθε είδους απειλές δεν τρομοκρατούμαι ούτε και δέχθηκα ποτέ να δωροδοκηθώ από κάποιους για να μη γράφω, να ξέρετε ότι η πένα μου και η κάμερα μου θα συνεχίσουν ακάθεκτα το λειτούργημα τους. Όταν και αν θεωρήσετε ότι αδικείσθε ή σας συκοφαντώ με τά ρεπορτάζ μου, δηλαδή εάν επί τούτου δεν εμπεριέχουν αλήθεια, τότε υπάρχει και εισαγγελέας. Τολμήστε το επιτέλους…!

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 4.099 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΡΟ 20ετίας ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ;

«ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο…» ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΔΙΧΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΟΥ OPEN.tv ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο