ΔΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Οικονομίδης / www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου 2016)

Οι ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και η ανάγκη για αγάπη και φροντίδα μεγαλώνει. Οι ημέρες αυτές ενδείκνυνται για οικογενειακή συνάντηση και μάζωμα συγγενών που δεν το μπορούν στην διάρκεια του χρόνου λόγω διαφόρων υποχρεώσεων.

Οι ημέρες αυτές όμως γίνονται και η αιτία να θυμηθούμε ανθρώπους, δικούς μας ανθρώπους, ανθρώπους που μας έφεραν στην ζωή και μας μεγάλωσαν, μανάδες μας και πατεράδες μας που δυστυχώς κάποιοι εξ’ αυτών βρίσκονται σε ιδρύματα και γηροκομεία εφόσον η μοίρα το θέλησε (όπως μας αρέσει να δικαιολογούμεθα) και κατέληξαν στα χέρια ξένων παρά στων παιδιών τους την φροντίδα.

Οι γονείς μας αυτοί, κάποιες φορές δεν αισθάνονται την αγάπη μας, διότι και τέτοιες ημέρες κάποιοι από εμάς απαξιούμε να τους επισκεφθούμε και να χαϊδέψουμε στοργικά και με σεβασμό τά χέρια τους, αυτά τά χέρια που κάποτε μας χάϊδευαν και μας φρόντιζαν. Βλέπετε, καταφέραμε κάποιοι να πάρουμε τά σπίτια τους και τά χωράφια τους και τώρα δεν τους έχουμε ανάγκη. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα, ας μη το ξεχνάμε αυτό.

Την αγάπη που στερούνται οι γέροντες μας, προσπάθησε σήμερα με μια επίσκεψη και κάποια δώρα αγάπης, να την συμπληρώσει η εταιρία Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου ΑΕ, με ανθρώπους της που επισκέφθηκαν τους γέροντες στο γηροκομείο Κατερίνης δίδοντάς τους από μια σακούλα με δώρα όπου και τά χάρηκαν οι γονείς μας αυτοί, όπως χάρηκαν και για την επίσκεψη μας.

Με επικεφαλής την κυρία Ειρήνη Ζαβρίδου, η ομάδα της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου μοίρασε προσωπικά στην κάθε γερόντισσα τα δώρα αγάπης, τα οποία ήταν σε χαρτοσακούλες, όπως παρατηρήσαμε, και όχι σε πλαστικές σακούλες, κάτι που φυσικά συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος μας και όχι μόνο.

Η κυρία Ζαβρίδου, υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, εμφανώς συγκινημένη από την επίσκεψη αυτή στο γηροκομείο Κατερίνης, μίλησε στην κάμερά μας.

Στην συνέχεια φεύγοντας από το γηροκομείο κατευθυνθήκαμε στον Σύλλογο προστασίας παιδιών Βενιαμίν της Κατερίνης, όπου και προσφέρθηκαν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Συλλόγου που φιλοξενείται σε κτήριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης.

Ο πρόεδρος του Βενιαμίν κύριος Χάρης Αναστασίου κατέφθασε για να υποδεχθεί τις κυρίες της αποστολής. Ξενάγησαν και ενημέρωσαν την κυρία Ζαβρίδου για το κοινωνικό παντοπωλείο του ιδρύματος, έως ότου καταφθάσει το όχημα της εταιρίας με τά προσφερόμενα τρόφιμα.

Το φορτηγό κατέφθασε και ετοιμάζεται για την εκφόρτωση.

Δηλώσεις ευχαριστίας για τά δώρα της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου έκαναν στην κάμερά μας ο πρόεδρος του ιδρύματος Βενιαμίν Χάρης Αναστασίου καθώς και ο υπεύθυνος της διανομής τροφίμων Νίκος Παπαδόπουλος.

Είθε οι εορταστικές αυτές ημέρες να ενώσουν οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη από την αγάπη και την συντροφιά.

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2) 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv 2016

banners-pieria-tv-movie_snapshot

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο