ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(30/06/2018)

 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση τού Δήμου Κατερίνης στο δημοσίευμα μου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις επάνω από την υπογειοποίηση τής Κατερίνης.

Σε απάντηση τού δημοσιεύματος, ο πρόεδρος τής Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης κος Ευθύμιος Τσίρκος, απέστειλε στο κανάλι μας το εξής μήνυμα:

«Σχετικά με το δημοσίευμά σας για τους χώρους πάνω από την υπογειοποίηση σας δίνω σχετική επικοινωνία μας με την εταιρεία “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ”, ως Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης.

Στην τελευταία και πρόσφατη επικοινωνία μας, δεν έχουμε λάβει ακόμα, απάντηση, ωστόσο ενημερώθηκα από την κα. Ζαβρίδου, ότι θα απαντήσει». 

Με εκτίμηση,

Ευθύμιος Τσίρκος

Πρόεδρος Δ.Κ. Κατερίνης

Οι επιστολές, που βρίσκονται στην διάθεση τής Pieria.tv, αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τού Δήμου Κατερίνης για την κατάληξη τού έργου και από το έτος 2015 επικοινωνεί με την εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ».

Επιστολή που έστειλε η υπεύθυνη επικοινωνίας τής εταιρίας κ. Ζαβρίδου ως απάντηση στον κο Τσίρκο, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

Η ανάπλαση της περιοχής πάνω από το Τεχνικό Κατερίνης θα δημιουργήσει:

· Χώρους πρασίνου
· Χώρο στάθμευσης
· Πεζόδρομο
· Ποδηλατόδρομο
· Παιδική χαρά
· Κιόσκι
· Ποδηλατοδρόμιο
· Πίστα skate
· Γήπεδο βόλλευ
· Γήπεδο μπάσκετ
· Γήπεδο τέννις

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ο χώρος θα παραδοθεί στον Δήμο Κατερίνης, ο οποίος θα έχει και την υποχρέωση της λειτουργίας και συντήρησής του.

Καλά όλα αυτά και καλοδεχούμενα για τον Δήμο μας και τούς δημότες, το ζητούμενο όμως είναι πως μάλλον δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα οι εργασίες εφόσον απομένει η κατασκευή και άλλων χώρων αθλημάτων. Στην κατάσταση εγκατάλειψης όμως που βρίσκεται ο αθλητικός και αναψυχής χώρος, δείχνει και την πορεία των εργασιών που τρέχει με ρυθμούς χελώνας, άσχετα την υπόσχεση και διαβεβαίωση τού δημάρχου μας ότι εντός τού 2016 θα επαραδίδετο το έργο στους δημότες, εφόσον τέτοια διαβεβαίωση είχε μάλλον από την εταιρία κατασκευής.

Ευελπιστούμε δε, ότι, δεν θα πρέπει να αναμένουμε για κάποια χρόνια ακόμα την ολοκλήρωση και παράδοση τού έργου.

 

© www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο